Виставка Катерини Борисової у техніці ошибана – у просторі “Вільна”. Фото

Ніжинка Катерина Борисова… Історія цієї дівчини, цієї романтичної панянки – в її роботах, що надихають на життя! В кожну картину хочеться вдивлятися і вдивлятися…

У просторі “Вільна” відкрилася виставка Катерини Борисової у техніці ошибана, яка діятиме з 15 до 29 липня.

Що ж це така за техніка, що весь світ захоплюється, що таких митців в Україні – одиниці! Але у нас в Ніжині – є! Катерина Борисова – художниця, дизайнер, викладач коледжу культури та мистецтв ім. Заньковецької.

Ошибана – це мистецтво, це творча робота, це оригінальний спосіб вираження відчуттів і емоцій, можливість проявити художній смак і фантазію! Такі картини може створювати кожна людина! Ця техніка відома в Японії і Європі приблизно з XVI століття.

Прихильниками цього мистецтва була королева Вікторія і принцеса Монако Грес Келлі. І у наших ніжинок є можливість прийти і познайомитися з чудовою колекцією картин!

Дружній до жінок та дівчат простір “Вільна” реалізовується UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення, за підтримки урядів Великої Британії, Данії, Канади та США (Бюро USAID з питань гуманітарної допомоги), Гуманітарного фонду для України (UHF), а також CERF.

За інформацією зі сторінки Галя Бондаренко

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь