Гроші на тротуарну плитку в Чернігові витратять на інший напрямок

 

 

 

 

У Чернігові обмежать фінансування видатків в умовах воєнного стану. Зокрема, тендер на 15 мільйонів для закупівлі тротуарної плитки скасували, кошти обіцяють направити на інші потреби.

Про це повідомив виконувач обов’язків Чернігівського міського голови Олександр Ломако 25 липня під час наради.

Відповідне доручення вже отримало фінансове управління міської ради.

Я дав доручення управлінню фінансів провести аналіз всіх наших планових витрат на друге півріччя по всім розпорядникам: по основним розпорядникам і по комунальним підприємствам. І ті витрати, які, можливо, є не найбільш раціональними під час війни, під час воєнного стану, перенаправити на ті напрямки, які є більш актуальними і більш важливими. Ми цю роботу проведемо, я думаю, протягом тижня і підготуємо зміни до бюджету міста на друге півріччя для того, щоб демонструвати приклад, в тому числі деяким органам державної влади“.

За його словами, роботу вже розпочали, деякі тендери зупинені.

Наприклад, «АТП» – 15 мільйонів на придбання тротуарної плитки. Напрямок для міста важливий, але, очевидно, ми його продовжимо вже після перемоги. Будемо проводити публічні консультації з громадськістю і вивчати думку людей“, — сказав Ломако.

Також Ломако повідомив, що з бюджету міської територіальної громади на підтримку ЗСУ вже виділили майже 160 мільйонів гривень. Кошти спрямовані на програми підтримки військових частин, підвищення обороноздатності міста, допомогу військовослужбовцям та їхнім родинам.

Суспільне

Фото ілюстрове

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь