Ніжинський боксер приєднається до тренувального збору збірної України

 

 

 

 

Днями тренер з боксу Ніжинської КДЮСШ, Євгеній Саєнко, разом зі своїм вихованцем, срібним призером чемпіонату України з боксу 2023 Богданом Шакитко, вирушають до Коломиї, де з 1 по 15 серпня відбудеться двотижневий навчально-тренувальний збір збірної України з боксу серед юнаків.

Це важливий крок, який допоможе підвищити Богдану свої навички і досвід в боксі. Тренер Євгеній Саєнко, завжди пильнує за підготовкою своїх вихованців і докладає всіх зусиль, щоб допомогти їм досягти високих спортивних результатів. Подорож до Коломиї на збір збірної України стане для Богдана чудовою можливістю продемонструвати свої навички та талант, змагаючись з іншими талановитими юнаками з усієї країни. Там він, як член збірної України матиме можливість навчатись від досвідчених тренерів та спілкуватись зі збірною командою, що збагатить його знання і мотивацію для подальших досягнень.

Бажаємо тренеру та його вихованцю успішного збору, нових перемог та незабутніх спортивних вражень! Нехай ця подорож стане ще одним кроком до їхніх спортивних мрій!

Кдюсш Ніжин

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь