За двома замками: влада Ніжина “відгородилася” від громади ще одним

Зазвичай хочеться вірити, що представники влади мають бути відкритим до людей, адже саме народ, висловивши свою довіру, обрав їх очільниками громади. Однак, у випадку з Ніжином, здається, все не зовсім так.

Пише Нежатин.

На третьому поверсі виконкому, де, зокрема, розташовано кабінети Олександра Кодоли та його заступників, на скляні двері встановили ще один кодовий замок. Не з дешевих, до речі.

Якось дивно: спостерігаємо таку картину – щороку на дверях з’являється плюс замок.

Спонукає до роздумів, для чого це робити, від кого ховатися, кого боятися?..

Та і кошти, якими зараз аж ніяк не можна розкидатися, витрачаться на ось таке “замурування”.

Пам’ятаємо, що коли доступ на третій поверх “перекрили” першим кодовим замком, у громаді це викликало непорозуміння і занепокоєння: влада, яка має бути прозорою, закрилася. Але таким собі виправданням для першого кодового замка була пандемія короновірусу. Почувши це, люди трохи заспокоїлись, але все ж не розуміли, чому закодували саме цей поверх, а інші – ні, хоча там теж знаходяться люди, які не мають бажання захворіти на ковід.

Станом на сьогодні Всесвітня організація охорони здоров’я вже скасувала статус пандемії COVID-19, але бачимо ще один дороговартісний замок.

Здавалося б, доступ до влади в ці складні часи мав би стати відкритішим. Але ось такі ситуації на підсвідомому рівні наштовхують на думку, що влада не готова відкрито йти до людей…

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь