Як вибрати крем для обличчя на сайті Yves Rocher

Офіційний сайт відомого французького бренду рослинної косметики Yves Rocher в Україні – можливість замовити з доставкою оригінальну якісну косметику до будь-якої точки країни. У б’юті рутину обов’язково входить крем для обличчя. Як вибрати оптимальний засіб у каталозі Yves Rocher?

Пройдіть на сайті безплатний онлайн-тест шкіри обличчя

Система діагностики включає три етапи, на кожному відвідувачі сайту відповідає на короткі питання. Варіанти відповіді автоматично доступні. Враховується тип шкіри, основні недоліки шкіри чи бажаний ефект від застосування крему. Yves Rocher – еко-френдлі, компанія багато часу та сил приділяє питанням впливу екосистеми на красу та здоров’я. Експрес діагностика враховує вплив довкілля на стан шкіри.

За результатами діагностики програма складає індивідуальний список рослинних компонентів, які необхідні відновлення краси, пружності, здоров’я шкіри обличчя.

Компанія витратила десятиліття ні дослідження сприятливого впливу абсолютів, пудри, екстрактів, есенцій, олій різних рослин та мінералів. По кожному рослинному компоненту на сайті дано пояснення – чим саме жожоба, троянда, каштан, мікроводорості, агава, волошки, рододендрон, мезембриантеум кришталевий, календула, ромашка допомагають залишатися красивими.

Вкажіть бажаний ефект від крему для обличчя

Юним дівчатам протипоказані антиейдж засоби, використання крему для сухої шкіри на обличчі з акне здатне викликати різке загострення висипів. У каталозі зручна система фільтрів, яка допомагає швидко й без помилок сортувати асортименти бренду для різних цілей.

У колекції Yves Rocher представлені креми для обличчя, які:

  • заспокоюють запалену шкіру, знімають почервоніння;
  • проводять тотальний детокс епідермісу;
  • омолоджують, відновлюють природну красу;
  • надають шкірі обличчя здорове сяйво без жирного блиску.

Легко знайти у каталозі новинки, бестселери та креми, які отримали максимальну кількість позитивних відгуків реальних покупців.

Підберіть ідеальну гаму для догляду за шкірою обличчя та тіла

В основі кожної гами Yves Rocher – унікальне поєднання рослинних компонентів цільової дії. Доглядовий комплекс на основі екстрактів та цінних олій включає креми, флюїди, гелі, сироватки, маски. Засоби комбінують, застосовують для ранкового та вечірнього ритуалу очищення, тонізування та живлення шкіри.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь