Благодійні концерти на підтримку ЗСУ: зібрали 14 500 і 23 500 гривень

У Марківцях та Рудьківці провели благодійні заходи на підтримку ЗСУ.

У Марківцях у програмі заходу брали участь всі талановиті мешканці села, малеча та дорослі. Дійство розпочалося виконанням Державного Гімну України. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників, які віддали своє життя в боротьбі з російським агресором.

Глядачі мали нагоду насолодитися виступом жіночих вокальних ансамблів “Україночка” та “Марківчанка”. Серед найменших артистів були вихованці ЗДО “Казка” та учні Марковецького ЗЗСО.

На заході діяла тематична виставка виробів ручної роботи, а місцева жителька Крістіна КОРНІЄЦЬ з власною творчою командою створювала красу на дитячих обличчях, адже аквагрим малеча дуже полюбляє.Також присутні могли поласувати смачними домашніми пиріжками.

Сума зібраних коштів, які будуть спрямовані на підтримку ЗСУ, становить 14 500 грн.

Також нещодавно відбувся благодійний захід у Рудьківському сільському будинку культури. У переповненій залі концертна програма тривала майже дві години.

Глядачі щиро зустрічали учасників Народного аматорського колективу «Вербиченька», дитячі колективи, виступи яких майстерно підготувала художній керівник Аліна Ярошевська. Свою творчість дарували також сімейний дует Сергія та Анатолія Колесників, дует Євгена Шидловського та Вікторії Крук, солісти Аліна Ярошевська та Марина Трубаєва. Ведучими заходу були Галина та Олег Прищеп – учасники родинного дуету старости села Рудьківка. 🌱 Потім на всіх присутніх чекали лотерея та смачний куліш, організовані місцевою активною молоддю та директором сільського будинку культури Любов’ю Макарчук.

У ході заходу було зібрано 23 500 гривень на допомогу нашим воїнам.

Все буде Україна!

Разом до Перемоги!

Відділ культури та туризму міської ради

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь