Забив до смерті 2-річну дівчинку, її сестру катував: жителя Ніжинщини засудили до 10 років

39-річного жителя Ніжинського району, який катував та бив двох малолітніх сестер — двох з половиною та п’яти років, внаслідок чого молодша дівчинка померла, засудили до десяти років позбавлення волі. Наразі вирок не набрав законної сили.

В рішенні суду, зокрема, йдеться, що звинувачений знущався та бив меншу сестричку з метою виховання, адже та не слухалася його: відмовлялася рахувати та називати його на ім’я, коли він цього вимагав.

Так, він, крім того, що систематично бив, ще викручував руки, гасив цигарки об живіт, також він забороняв матері годувати дівчинку та закривав її рот сторонніми предметами. Загалом за цей період дівчинка отримала не менше ніж 40 травм різного ступеню тяжкості.

Старшу дівчинку, Діану, чоловік також неодноразово бив руками, ногами та паском, тягав за волосся. Після того, що сталося, її забрали до районної лікарні.

У суді звинувачений своєї провини не визнав, посилаючись на те, що він цього не робив.

Події тривали з грудня 2017 року по березень 2018 року у селі Мильники Ніжинського району. Звинувачений Назар Красуля — сусід родини, де жили дівчата. Дві сім’ї проживали в одному будинку. Спершу — дружина підозрюваного й мати загиблої Вероніки казали, що дівчинка померла від нападу епілепсії. Потому — видали чоловіка. Судово-медична експертиза встановила — дівчинка померла від тяжких травм голови. За попередніми даними, дівчинку били мобільним телефоном. А жінок — звинувачений залякав.

Галина Єсипенко — мати дівчаток, сама з Ніжина, але останнім часом проживала разом з родиною Красуль. У Ніжинській райдержадміністрації пояснюють: Єсипенки певний час перебувала під супроводом соціальних служб. Галину навіть хотіли позбавити батьківських прав, чекали на рішення суду.

Детальніше про події, що сталися у березні 2018 року у Мильниках, дивіться у сюжеті:

Суспільне Новини

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь