Сучасний гемоаналізатор тепер є Ніжинському пологовому

Нещодавно лабораторія Ніжинського міського пологового будинку поповнилося новим сучасним високоякісним обладнанням – гематологічним аналізатором Н 18 LIGHT французького виробництва. Апарат придбаний коштом громади міста, його вартість 271 500 грн. Прилад компактний, економічний, високоточний, продуктивний. Його пропускна здатність: 60 секунд на отримання результату.

Цей апарат забезпечує точний підрахунок тромбоцитів за дуже низьких рівнів концентрації. Для перевірки якості й точності дослідження крові, використовуються контрольні матеріали іноземного виробництва. Апарат дозволяє вимірювати 20 параметрів. На аналізаторі проводиться загальний аналіз крові, який є одним з найпоширеніших тестів лабораторної діагностики. Фактично він є “індикатором стану здоров’я” людини.

Загальний аналіз крові дозволяє діагностувати захворювання, пов’язані з анемією, інфекціями, запаленнями, а також порушеннями згортання крові. Він проводиться як в рамках звичайних оглядів, так і при наявності симптомів, що вказують на певне захворювання. Періодичне повторювання загального аналізу крові дозволяє контролювати ефективність лікування пацієнта. Тому, не забувайте здавати клінічний аналіз крові не тільки за призначенням лікаря, а й з профілактичною метою.

В цьому вам допоможе сучасне швидкісне обладнання – наш новий високоякісний гематологічний аналізатор Н 18 LIGHT!

Лариса Дмитренко, завідувачка клініко-діагностичної лабораторії КНП «Ніжинський міський пологовий будинок» НМР, лікарка-лаборант вищої категорії.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь