«Чорний піар», дискредитація та фальсифікація – як влада намагається знищити опозиціонерів в Ніжині

Соціальними мережами шириться інформація, що в Ніжині планують влаштувати чергові наскрізь брехливі провокативні акції, щоб дискредитувати тих, хто не згоден з політикою нинішнього керівництва.

Маючи в особі опозиційних депутатів (таких як, наприклад Сергій Охонько та Віталій Кубрак) опонентів, які діють відкрито (не боячись звертатися із критикою та пропозиціями до органів влади), ніжинське керівництво систематично намагається застосовувати заходи з їхньої превентивної нейтралізації, здійснюючи моральний тиск та застосовуючи весь арсенал методів  «чорного піару».

Великий апарат негласних співробітників-ботів допомагає у реалізації жалюгідних потуг влади дискредитувати незгодних в очах суспільства.  Майже щодня в інфопросторі фабрикуються різномантіні звинувачення, які не мають під собою  реального підґрунтя. Зокрема про опозиційного  депутата Сергія Охонька за останній місяць було поширено більше десятка фейкових «новин», кожна з яких була спростована конкретними фактами та документами. Дедалі ширше коло ніжинців  дізнавалося про безглуздість звинувачень та фальсифікацію так званих «доказів». Тому, вичерпавши арсенал методів та прийомів «чорного піару»  та виставивши себе на сміх в ролі «базарної баби»,  влада зрозуміла, що таким чином не виграє протистояння з тими, хто захищає інтереси громади.

У своєму прагненні «зламати» незгодних вони вирішили піти далі –  залучити до провокацій правоохоронні органи. Зокрема, стало відомо, що  Сергію Охоньку планується підкинути наркотики,  або сфальсифікувати вчинення кримінальних дій на території отелю чи орендованих приміщень. Віталію Кубраку ймовірно влаштують форс-мажор на підприємстві чи підпал техніки. Це найбільш ймовірні варіанти, але фантазія «замовників робіт» невичерпна, – тому може бути сфабриковано будь-яку справу.

Весь цей розмах, все це задіяння величезних ресурсів аби тільки ліквідувати опозиційне середовище свідчить про те, що влада дійсно боїться і їй  є що приховувати.

Ми розуміємо, що вони не зупиняться ні перед чим і будуть й надалі вчиняти провокації з метою дискредитації тих, хто не боїться казати правду та відстоювати інтереси громади. Проте щоразу всі їхні наміри буде зведено нанівець.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь