У Ніжині пенсіонерка провалилася в каналізаційний колодязь. Відео

Ось до чого призводить чиясь халатність і байдужість!”, – бідкається ніжинка, чия мама сьогодні ввечері провадилася в каналізаційний люк.

Провалля – це колодязь, який залишився від колишньої котельні, яка колись опалювала будинки по вул. Франка. Каналізаційний колодязь знаходиться в чагарниках, без верхньої кришки, жодним чином прикритий не був.

Жінка, 1950 р.н., мешканка двоповерхівки, вигулювала собачку і опинилася в роками закинутому каналізаційному люці.

Пише Нежатин.

“Якби не сусіди, які почули її крик, то вона б взагалі не вибралася, – говорить донька постраждалої. – У нашому районі проживає багато родин, в тому числі й з дітками, переселенці. Ця ситуація може трапитися будь з ким! І страшно подумати, що переживе дитина, опинившись на дні каналізаційного люка! Та які травми отримати при падінні!”.

Зараз постраждала жінка очікує на результат рентгену. Ногу їй уже зашили…

“Ми чекали на приїзд поліції, аби відразу на місці все зафіксувати, – розповідає ніжинка, – але наші правоохоронці відповіли, що у них наразі багато справ” .

Зараз люди оговтуються від жаху. Недалеко від відкритого люка – дитячий майданчик, і не один! Територія заросла чагарниками і таїть багато небезпек, а власник – невідомий.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь