В Новобасанській громаді працівники сільради підтримують військових земляків із власної заробітної плати

 

 

 

 

Сьогодні головна справа українців — допомагати і підтримувати Українських Захисників.
У Новобасанській громаді, яка зазнала значних руйнувань у період активних бойових дій на Чернігівщині, сільрада знайшла ще один спосіб акумуляції фінансових ресурсів для допомоги військовим — її працівники вирішили щомісяця робити відрахування із заробітної плати на офіційну волонтерську картку, що дає змогу забезпечувати деякі нагальні потреби земляків, які сьогодні захищають Україну на різних напрямках фронту.

Про це йдеться на сторінці громади у соціальній мережі Facebook.
На початку вересня на сторінці прозвітували про те, на що йдуть кошти. Цього разу на понад 10 тис. грн придбали: плитоноску-бронежилет; пояс розвантажувальний РПС з підсумками; та кілька магазинів для вогнепальної зброї.

На зображенні може бути: 1 особа


Раніше за кошти, зібрані на відрахування із заробітних плат працівниками Новобасанської сільської ради, було придбано якісний тепловізор за 47 тис. грн, для воїна-земляка.
«Дякуємо нашим Захисникам за захист, а усім, хто підтримує, за допомогу! — зазначено на сторінці громади. — Слава Україні! Бережіть себе і Україну!»
У сільраді запрошують долучатися до допомоги Захисникам усіх, хто має можливість. Як це зробити — на сторінці громади у Facebook.
Фото: Новобасанська об’єднана територіальна громада
Джерело: ОТГ-Інформ Чернігівщина

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь