Жінку побила військова ЗСУ? Гучний скандал у Ніжині

Погодьтеся, це дикунство, коли, щоб довести свою правоту, одна людина б’є іншу людину, тим більше, коли це дві жінки, а ще, коли одна з них – військова ЗСУ…

Саме про таку “пригоду” днями виклала пост болю і пошуку справедливості ніжинка Тетяна.

Зі слів Тетяни, постраждала (її мати) нині перебуває на лікуванні в травматологічному відділенні Ніжинської ЦМЛ з серйозними травмами. Їх жінці ніби то завдала військова ЗСУ однієї з військових частин Ніжина, а керівник частини відреагував на цей конфлікт з посмішкою.

Журналістами газети “Ніжинський вісник” було проведено розслідування і, щоб бути об’єктивними, ми поспілкувалися з різними сторонами конфлікту.

Донька постраждалої, пані Тетяна, розповіла, що напруга між обом родина тривала вже давно. Справа в тому, що вони – сусіди і змушені жити в одному будинку, поділеному стіною. Ось та стіна і стала зародком конфлікту. Одна сторона затіяла ремонт, інша – була проти… Зі слів Тетяни, як тільки військовослужбовиця дізналася, що родина робить ремонт, то викликала таксі і приїхала розбиратися. Коли слова були сказані, військова пустила в хід кулаки.

“Спочатку вона гнула і зривала паркан із профнастилу (фото).

А коли мама запитала, що ти робиш, вона її повалила, тягала за волосся і побила кулаками по голові, – ділиться донька. – Зараз мама не може вільно рухати шиєю та спиною і перебуває на лікуванні. Лікарі зробили МРТ, нічого не пояснюють, і виписувати її поки не збираються”.

За роз’ясненням ми звернулися до командира однієї з частин, чия підлегла, можливо, напала на жінку. Командир усе заперечує. З його слів, тендітна військовослужбовиця “не полізла” б битися, та і перебувала в цей час на роботі (хоча Тетяна в пості вказує 14:00 – саме в ці години закінчується обідня перерва).

“Це неправда, – підсумував командир. – Це сусідські війни. Працівники в/ч виїжджали на місце події, там іде незаконна побудова тією стороною. Звідки та жінка дістала травми, я не готовий сказати. У мене є пояснення військової, і все, про що написала донька тієї жінки, не відповідає дійсності. Нехай розбираються правоохоронні органи”.

Медичний директор НЦМЛ Володимир Чорненко підтвердив те, що жінка наразі дійсно отримує лікування у травматологічному відділенні. Коментувати ступінь завданих травм, поки триває слідтво, пан Володимир відмовився.

Прес-служба Чернігівського відділу поліції прокоментувала ось так коротко: “За фактом завдання тілесних ушкоджень відкрито провадження за статтею 125 Кримінального кодексу України”.

Ми й надалі продовжуватимемо відслідковувати хід подій та інформуватимемо вас про їх перебіг.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь