Носівчанин отримав високу відзнаку. Фото

Найвищу відзнаку громади – «Почесний громадянин Носівської громади» минулої суботи було вручено  колишньому директору заводу «Побєдіт» Володимиру Григоровичу Кубраку.

Цю приємну місію виконала секретар міської ради Альона Кратко в ході урочистостей з нагоди сорокової річниці з нагоди відкриття у Носівці дитячо-юнацької спортивної школи, які відбулися в спортзалі КПНЗ «ДЮСШ» Носівської міської ради. Чому саме тут проходило вручення цієї високої нагороди?

Справа в тому, що, власне, нинішнє приміщення разом з сучасним стадіоном – футбольним полем та біговими доріжками, секуторами для інших легкоатлетичних видів спорту та фізкультурно-оздоровчих майданчиків, в якому наразі перебуває ДЮСШ, свого часу з’явилися тільки завдяки сприянню Володимира Григоровича на його колишній посаді очільника носівської філії  столичного підприємства оборонної промисловості.

На видноті в носівчан завжди були його активна участь в реалізації багатьох інших соціальних проектів. Відтак громадськійсть міста разом з колективом КПНЗ «ДЮСШ», ветерани-побєдітивці звернулися з проханням до депутатського корпусу  міської ради та міського голови Володимира Ігнатченка з проханням розглянути питання про присвоєння цього почесного звання Володимиру Григоровичу Кубраку.

Нині він пенсіонер, але по праву заслуговує на це звання.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь