У соцмережах скандал: директор ліцею на Ніжинщині назвав своїх учнів “дебілами”?

У соцмережах спалахнув скандал – один з чернігівських захисників оприлюднив скрін обміну коментарями, де, зокрема, сплив і коментар від Олександра Комара, директора Бахмацького ліцею #1, який начебто у зневажливій формі висловився на адресу власних учнів.

Ось це пост: 

У соцмережах скандал: директор ліцею назвав своїх учнів "дебілами"

Євген Косяненко, в акаунті якого і оприлюднена крамольна переписка, запитав у аудиторії:

«Агов, друзі-освітяни і просто друзі! Як ви думаєте, чи може педагог, навіть цілий директор ліцею висловлюватися таким чином про усіх своїх учнів? Чому він може їх навчити? Може йому не варто займатися цією справою? Тегніть, хто небудь, Чернігівське обласне управління освіти, хай подивляться, бо, на мою думку, таке ставлення до учнів, більше того – його публічна демонстрація, неприпустимі».

Згодом захисник уточнив, що автор образливої цитати той допис уже видалив, але «скріншоти не горять».

У соцмережах скандал: директор ліцею назвав своїх учнів "дебілами"

Чимало користувачів обурилися тим, що директор ліцею начебто так висловився на адресу учнів.

Серед коментаторів і відомий блогер Віктор Трегубов, за яким лише у фейсбуці стежать понад 85 тис користувачів. Віктор дав власну оцінку начебто діям директора.

– Найіронічніше – що воно саме неграмотне.

Відома чернігівська волонтерка Наталія Орлова теж вражена:

– А потім дивуємось, що не так в країні.

Олена Сизоненко:

– Євген Косяненко, да жодного учня не можна так називати ЖОДНОГО!!! Це застарілий термін з психіатрії, і наразі, якщо в школі/ліцеї є інклюзивні класи то МОЖЛИВО (не компетентна в цьому питанні) в такий клас можуть потрапити діти з порушенням інтелектуально розвитку (так наразі називать Д…в). Але тоді, по ЗУ про освіту – ОСОБА З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ, а не д….

Хтось висловився на захист педагога.

Світлана Мирна зазначила:

– Євген Косяненко, якщо чесно, то по факту так воно і є. Оці низькоакредитаційні заклади повністю проїдені психологічними паразитами. Діти масово курять, бухають, посилають, тупо висять на держзабезпеченні, не харчуються – мівіна за стипендію. Грязні, в потертих штанях з провисшими колінами, вонючі.  Все, що їм потрібно, це телефон і навушники, де цілодобово грає ЗБРОЯ ВОРОГА, ЩО ВБИВАЄ НАЦІЮ. Ото шансон: куріл, варавал, убівал, пасаділі…. а тоді дивуємося, що вони по хатах лазять та бабусям голови відрубують. Ото Вам “Прєступлєніє і наказаніє”. Битву за освіту викладачі програли проти ворожого впливу.

Нормальні викладачі масово звільняються, бо здорова психіка таке не витримає. Реально, в клас зайти не можна: якщо з вокзалу завжди виганяють одного вонючого бомжа, то там по 30 осіб в класі воняє і вигнати не можна.

Людмила Чичук:

– Женю, може просто емоційне висловлювання. Довели чоловіка до сказу от і випалив)))

У соцмережах скандал: директор ліцею назвав своїх учнів "дебілами"

«Час Чернігівський» звернувся по коментарі до Олександра Комара. Він очолює Бахмацький ліцей #1 з 2007-го. Олександр Комар зауважив: він не називав ліцеїстів лайливою лексикою.

«Робочий ноутбук ще на дистанційці передав сторонній особі, а мій акаунт там забитий автоматично, каюсь, що винний, бо не закрив доступ, тож, хто його там писав і що – тепер навіть зʼясувати неможливо”

Час Чернігівський

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь