У Ніжині пенсіонер попросив шматок хліба, а продавчиня його вилаяла

Здавалося б, переживаючі ці важкі часи, коли країна умивається сльозами і серця краяться від болю, ми, люди, маємо стати добрішими, відкритішими, співчувати чужому болю. Та, як виявляється, не завжди.

Мабуть, є серця настільки черстві, що до них не достукаєшся.

Про ситуацію, яка спонукає замислитись, у мережі Фейсбук розповіла Тетяна Качалова:

“Не можу промовчати. Вражена і серце рветься. Сьогодні купила хліб на машині Ніжинського хлібзаводу на базарі. Холод неймовірний, черги не було і підійшов дідусь за мною.

Він чемно привітався з продавчинею і попросив у неї шматочок хліба. У відповідь отримав лайку.

Дідусь знову ж таки чемно вибачився і зібрався йти. Я повернулась і попросила продати хлібину. Після чого продавчиня довго шукала в кінці машини хліб, що зародило думку, що вона шукає хліб, який не був проданий до цього, про що я і запитала. На моє питання відповіді не отримала.

Ви б бачили очі цього дідуся і його вдячність за цю хлібину!

Виникає питання: куди дівається хліб і продукти, у яких закінчуються терміни придатності? Я маю на увазі не лише торгівлю в кіосках і невеликих магазинах. Невже не можна передавати їх тим, хто цього потребує? В тому ж Велмарті, Сільпо, Форі організувати пункти передачі цих продуктів для нужденних.

Шановна громадо, наша сила в єдності і в людяності! Ніжинські підприємці та представники громадськості, потурбуйтесь не лише за себе, а й за ЛЮДЕЙ!!!!”.

Люди, залишайтеся ЛЮДЬМИ!

Фото ілюстрове

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь