Володькова Дівиця в сльозах: знову втрата

Знову в нашій земляцькій родині – біда.  Загинув  житель Володькової Дівиці Андрій Михайлович Пирогов.

Солдат Андрій Пирогов  (9.10.1967 -23.11.2023) народився  та виріс в Носівці.

Загальну середню освіту здобував в Носівській першій школі. Далі  навчався в технікумі залізничного транспорту.  Все життя працював на залізниці, машиністом електропоїздів.  Відпрацювавши багато років за фахом, Андрій Михайлович вийшов на  пільговий заслужений відпочинок. Нарешті мав час, аби більше проводити часу з рідними, тішити єдину  онучку Маргаритку, займатися  господарськими справами, на які завжди бракувало часу раніше, бо ж робота була відповідальна, напружена,  щільний графік.

А в нього було стільки планів, які б неодмінно реалізував, якби не війна.  Андрій Михайлович був надзвичайно доброю, щирою людиною, безмежно  залюблений у людей і життя.

З власною родиною проживав  у Володьковій  Дівиці.

У лави Збройних Сил України  наш земляк став на службу  у червні нинішнього року. Після проходження навчання  перебував на посаді гранатометника 2 відділення механізованого взводу, 2  механізованого батальйону військової частини.

 Залишаючись вірним присязі, даній українському народові, відстоюючи свободу та незалежність України, під час виконання бойового завдання, солдат Андрій Пирогов отримав поранення, несумісне з життям.

 Сталося це 23 листопада поблизу населеного пункту Діброва Сіверодонецького  району, Луганської області.

 Щиро розділяємо гірку втрату з дружиною, Оксаною Миколаївною, донькою Вікторією та її родиною, всіма близькими та побратимами загиблого Героя.

Андрія Михайловича Пирогова  буде поховано в с. Володькова Дівиця на кладовищі по вул. Освіти.

 Про дату і  час зустрічі та поховання загиблого Героя повідомимо додатково.

Пресслужба Носівської міської ради

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь