Чи поведуть ніжинці сьогодні дітей до школи?

 

 

 

 

Ще відучора негода накрила всю Україну. «Сніговий апокаліпсис» – так охрестили українці те, що відбувається зараз з погодою. У багатьох містах місцева влада та органи управління освітою прийняли рішення про відміну уроків або проведення занять у дистанційному форматі.

Ніжинські батьки сьогодні прокинулись з питанням «Чи вести дітей до школи?», адже про план дій на сьогодні від управління освіти Ніжинської міської ради оголошено не було. Про дистанційне навчання, наскільки нам відомо, було оголошено тільки для здобувачів освіти  Ніжинського аграрного ліцею (35 училище). Решта закладів невідомо чи працюватиме.

Та навряд чи там сьогодні будуть учні. За результатами проведеного нами опитування 89% ніжинців сьогодні відпускати дітей до школи не збираються.  

Не очікуючи поки управління освіти прокинеться та заднім числом напише якийсь наказ чи лист, а потім звинуватить у недбалості вчителів, – такі-сякі, не донесли до відома, – більшість батьків вирішило своїх дітей до школи не відпускати.

В коментарях вони пишуть:

  • Вже б ще вчора ввечері скликали онлайн нараду освітян та вирішили б день провести дистанційно. Зараз усі батьки в учнівських чатах сидять. Це рішається за 1-3 години і все.
  • Ми з Мигалівки до 15 школи теж не доберемося. Ще й не факт, що транспорт буде їздити зранку. Дороги нечищені.
  • Я так зрозуміла що не має смислу вести малого у школу. Ми аж з “Сільпо” в 14 ходим. Ніжин озеро, мабуть, замело прохід, і в обхід теж “..опа”. Вітрюган страшенний… а Ми тільки перехворіли
  • Ми автобусом, зважаючи на стан доріг, краще нехай вдома сидить, не дай Бог що.
  • Аби маршруткою то ще пів біди але ж….мені страшніше не так в снігу товктися, як дерева/криші провода від вітру ламає…. А в школі такі шибки тоненькі старі шо не дай Бог

Таким чином, більшість школярів міста сьогоднішній день проведе вдома, не чекаючи рішення управління освіти.

Оновлено: З 7.25 ранку почали повідомляти про дистанційне навчання в ніжинських школах.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь