Ніжинка Олена Смалій побувала помічницею Святого Миколая

Шостого грудня, в День Святого Миколая та Збройних Сил України, ніжинка Олена Смалій поділилася своїм теплом з тими, кому воно зараз особливо потрібне.

“Наш поранений світ так потребує Любові, – говорить Олена. – Мої любі, купіть сьогодні мандарини, солодощі, і з найсвітлішими молитвами віднесіть у найближчу лікарню – нашим військовим.

Цим могутнім воїнам так потрібна наша увага і тепло. Маленькі Добрі справи робити легко, і саме вони несуть світло і розсіють морок.

Обіймаю всім серцем кожного з вас.

Я вже віднесла сьогодні і передаю естафету вам, мої любі.

У кого є бажання, але немає можливості поїхати сьогодні до поранених, можу я побути помічницею св. Миколая – куплю і все передам.

Сьогодні разом з мандаринами і солодощами передала нашим мужнім Котикам, які проходять лікування в Ніжинській лікарні, тепло наших сердець. Нашу неймовірну повагу і любов. Була у неврологічному, хірургічному, реабілітаційному відділенні. Спочатку передавала подарунки через лікарів і медсестер, а у відділенні травматології вже зрозуміла, що зможу не ревіти і ходила по палатах разом з медсестрою. Кожного обійняла. Сказала, як сильно ми їх любимо і подякувала за кожен схід сонця.

Я уклінно дякую кожному, хто творить добро. Кожному, хто допомагає нашим воїнам.

Дякую дівчатам, які допомогли мені купувати подарунки. Разом ми все зможемо.

Обіймаю кожного всім серцем. І незламно вірю в перемогу Світла”.

І ми дякуємо Вам, пані Олена, за тепло і щирість Вашого серця! І точно знаємо, що любові в ньому вистачить на всіх…

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь