На Ніжинщині дітям загиблих Героїв вручили обереги «Батьківське серце»

22 грудня в Бобровицькому міському будинку культури відбулася церемонія вшанування пам’яті загиблих Героїв російсько-української війни та вручення їх дітям іменних пам’ятних оберегів «Батьківське серце».

Захід проводився громадською організацією Всеукраїнське військово-цивільне об’єднання Бойове Братерство України за підтримки голови Ніжинської військової адміністрації Григорія Ковтуна, голови громадської організації Ліга клубу «Ділова жінка Ніжинщини» Тамари Стратілат та за сприяння Бобровицької міської ради.

Участь у церемонії взяли матері, дружини та діти загиблих Героїв Бобровицької, Новобасанської, Носівської, Макіївської та Мринської територіальних громад.

🙏Спільну молитву та освячення оберегів провели благочинний Бобровицького округу храму Успіння Пресвятої Богородиці ПЦУ протоієрей Тарас Явдощак та клірик Носівського Свято-Троїцького храму ПЦУ Володимир Будник.

💬«Ці хлопці та дівчата просто хотіли, щоб їх діти жили в найкращій країні світу — вільній та мирній Україні. Це срібне серце — пам’ять про їх шляхетний подвиг. Ми вдячні кожній родині за їх мужність та витримку.

Впевнені, що оберіг «Батьківське серце» буде підтримувати зв’язок між дитиною та її батьком-Героєм», – сказав під час вручення пам’ятних оберегів Павло Жебрівський, президент військово-цивільної спілки «Бойове Братерство України».

Бобровицька територіальна громада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь