Небесний батальйон знову поповнився полеглим Захисником

5 січня Бахмацька громада попрощалася та провела у вічність свого земляка, захисника України, 44 – річного Янченка Андрія Андрійовича, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів.

Андрій Янченко, уродженець села Бахмача, закінчив Бахмацьку школу № 4. Тривалий час працював охоронцем у Києві. На військову службу був мобілізований 22 вересня 2023 року.

Вірний військовій присязі, захищаючи нашу Батьківщину, старший стрілець – оператор 2 механізованого відділення 1 механізованого взводу 9 механізованої роти механізованого батальйону військової частини А4723 загинув 05 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу селища Новоселівське Сватівського району Луганської області.

Прикро і боляче, що сильні й мужні сини України гинуть. З сумом та невимовним болем тіло Захисника України місцеві мешканці проводжали живим коридором, встаючи на коліна перед траурним кортежем. Поховали Андрія на кладовищі в селі Бахмач з усіма військовими почестями.

Світлий спомин про нашого земляка, славного захисника України назавжди залишиться в наших серцях, спогадах його рідних, близьких, бойових побратимів та навіки увійде в історію нашого краю.

Нехай душа спочилого воїна знайде вічний спокій у Царстві Божому.

Герої не вмирають!


МІСЬКА РАДА БАХМАЧ

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь