І знов негода застала ніжинських комунальників зненацька

 

 

 

 

Ніжинців продовжує обурювати, але вже не дивує, халатність комунальних служб щодо чищення та посипання доріг. Створюється враження, що для керівництва Ніжина все ще продовжується літо. Інакше чим можна пояснити те, що ніхто не контролює безпосереднє виконання обов’язків комунальними службами.


На фото перехрестя вулиць Широкомагерська і Чернігівська. Льодяні брили намерзли просто посеред дороги біля каналізаційних люків, що створило вкрай аварійну ситуацію. Машини не можуть розминутись. Неподалік пішохідний перехід, тож в разі ДТП є загроза життю та здоров’ю пішоходів.
Така ситуація на вказаному відрізку дороги вже не перший день, але владі все одно на простих містян. І таке відбувається по всьому Ніжину.
Звичайно, з кабінетів за «сімома замками» не видно, що відбувається в місті. Однак коментарі в соцмережах влада читає, і навіть «підчищає» ті, які їм не подобаються (краще б чистили дороги). Тож може досить знімати постановочні відео, де «суворий мер» карає «винних» виконавців – ними вже нікого не обдуриш.
Прохання до влади звернути увагу нарешті на проблеми, які можуть закінчитись трагічно, проїхатись вулицями міста, виявити складні ділянки та прийняти відповідні міри.

Наталія РУЛЬОВА

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь