На Чернігівщині під час пожежі загинув чоловік, ще один травмувався

За добу, 3 лютого, вогнеборці Чернігівщини ліквідували 4 пожежі, 3 з яких виникли у житловому секторі громадян, 1 інша. Під час яких 1 людина травмована та 1 загинула.

Про це повідомили у ГУ ДСНС у Чернігівській області.

Так, 3 лютого о 15:14 до Служби порятунку “101” у Чернігівському районі надійшло повідомлення про пожежу гаражів на території кооперативу «Південний», що в селищі Десна. За викликом до місця події оперативно прибуло два відділення 7-го Державного пожежно-рятувального посту з м. Остер та місцева пожежна команда з с. Морівськ у складі 8 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки. Пожежу о 16:20 було локалізовано, а о 17:25 остаточно ліквідовано. Під час гасіння було виявлено загиблого 1971 року народження. Вогнем знищено п’ять гаражів, пошкоджено автомобілі Mersedes-Bens та Dacia Logan.

Причини виникнення пожежі встановлює слідчо-оперативна група.

Цього ж дня увечері до оперативно-координаційного центру в м. Чернігів надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у с. Сахнівка Березнянської територіальної громади Чернігівського району. За викликом на місце події прибув черговий караул 10-ої Державної пожежно-рятувальної частини з м. Мена.

Пожежу о 21:40 було локалізовано, а о 21:45 остаточно ліквідовано. На місці пожежі рятувальниками виявлено травмовано господаря1977 року народження. Постраждалого чоловіка з опіками каретою швидкої медичної допомоги було доставлено до Чернігівської центральної районної  лікарні.

Наразі причина виникнення пожежі встановлюється.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь