Криміналіст Анна з Ніжинщини вже не уявляє себе без криміналістичної валізи

 

 

 

 

Відповідальна, прискіплива до деталей та дуже справедлива – так колеги відгукуються про поліцейську Анну Баранчук. Вона служить спеціалістом-криміналістом у відділенні поліції №2 (м. Бобровиця) Ніжинського райуправління поліції області.

– Я ніколи не вагалася з вибором професії. Ще зі шкільних років уявляла себе тільки у поліцейській формі, – розповідає Анна. – Тому у 2016 році, закінчивши юридичний факультет, пішла працювати слідчим у рідній Бобровиці. А через три роки опанувала фах криміналіста, і зараз вже не уявляю себе без криміналістичної валізи.

🧰Робота спеціаліста-криміналіста дуже кропітка, потребує особливої уважності. Адже першим на місце вчинення злочину ступає саме криміналіст: виявляє, фіксує та вилучає речові докази.

– Якісний збір речових доказів на місці події особливо важливий в умовах воєнного стану. В силу свого характеру я завжди прагну дійти до істини та принести якомога більше користі. Тому на кожному виклику викладаюсь на повну, не шкодуючи часу та сил, – говорить поліцейська. – Впевненість в тому, що я займаюсь улюбленою справою, допомагає мені не піддаватися стресу та виховувати в собі витримку.

🫶Настільки висока сконцентрованість Анни на службових питаннях все ж не провокує жодних непорозумінь у її родині. Чоловік Анатолій розуміє та всіляко підтримує дружину і на службі, і вдома. Адже сам – також поліцейський, працює в секторі реагування патрульної поліції Бобровицького відділення. У поліцейській родині підростає півторарічна донечка Соломійка.

– Повсякчас підтримуйте та вірте у своїх близьких, адже це дає неймовірну силу і допомагає не збитися зі шляху, – переконана Анна Баранчук. – Сьогодні як ніколи важливо бути згуртованими та триматися разом. ✊

Поліція Ніжинського району

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь