На базі Ніжинського аграрного ліцею відкривається новий освітній центр

 

 

 

 

Регіональний НПЦ зварювальних технологій в Ніжині готовий до відкриття!

07 листопада Ніжинський міський голова разом з представниками підприємств здійснили робочий візит до регіонального навчально-практичного центру зварювальних технологій, який відкриється на базі ДНЗ «Ніжинського професійного аграрного ліцею Чернігівської області” в рамках підготовки до офіційного відкриття, яке орієнтовно заплановано на 14 листопада об 11-00 год.
Для закупівлі обладнання в даний центр буди використані кошти держбюджету, самого навчального закладу, а також виділили кошти з обласного державного бюджету. В закладі обладнали навчальні місця для теоретичної підготовки студентів із застосуванням найсучасніших комп’ютерних технологій. Ремонтні роботи по реконструкції приміщень виконувало ніжинське підприємством ТОВ «Метекол».
В регіональному центрі для набуття практичних навичок створені навчальні місця, устатковані австрійським обладнанням та тренажерами для оволодіння різними видами зварювальних робіт.
За оцінками очільників міста та представників профільних підприємств, які зацікавлені у фахівцях з виконання зварювальних робіт, рівень обладнання і можливості даного навчального центру гарантує якісну підготовку зварників з високою кваліфікацією.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь