Проста історія. Яким був Ніжин у часи Гетьманщини? (відео)

 

 

 

 

 

Проста історія. Яким був Ніжин у часи Гетьманщини?

Проста історія. Яким був Ніжин у часи Гетьманщини?Нині невеликий Ніжин у козацькі часи був одним із найбільших та найбагатших міст козацької України. Він славився ярмарками та ремісниками. Що дозволило місту досягнути таких успіхів та чому все змінилося?Який вплив місто мало на політичне життя держави?Та чому ж таки не стало столицею Гетьманщини?Про це в новому випуску програми «Проста історія» із Володимиром Пилипенком. Гість студії: Роман Жєлезко – завідувач відділу історії м. Ніжина Ніжинського краєзнавчого музею імені Івана Спаського.Передачу можна прослухати тут: https://bit.ly/2WUJ54F Слухайте нас у суботу о 12:30 з повтором у неділю о 17:10 на "Українському радіо: Чернігівська хвиля":📻 Чернігів – 98,2 FM,📻 Прилуки – 105,7 FM,📻 Бахмач – 91,5 FM, 📻 Новгород-Сіверський – 101 FM,📻 Холми – 106,1 FM,📻 Сосниця – 103 FM

Опубліковано UA: Українське радіо "Чернігівська хвиля" Понеділок, 11 лютого 2019 р.

 

Нині невеликий Ніжин у козацькі часи був одним із найбільших та найбагатших міст козацької України. Він славився ярмарками та ремісниками. Що дозволило місту досягнути таких успіхів та чому все змінилося?
Який вплив місто мало на політичне життя держави?
Та чому ж таки не стало столицею Гетьманщини?

Про це в новому випуску програми «Проста історія» із Володимиром Пилипенком. Гість студії: Роман Жєлезко – завідувач відділу історії м. Ніжина Ніжинського краєзнавчого музею імені Івана Спаського.

Передачу можна прослухати тут: https://bit.ly/2WUJ54F

Слухайте нас у суботу о 12:30 з повтором у неділю о 17:10 на “Українському радіо: Чернігівська хвиля”:
📻 Чернігів – 98,2 FM,
📻 Прилуки – 105,7 FM,
📻 Бахмач – 91,5 FM,
📻 Новгород-Сіверський – 101 FM,
📻 Холми – 106,1 FM,
📻 Сосниця – 103 FM

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь