Ніжинські школярі зайняли призові місця на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу

 

 

 

 

4 квітня 2019 року на базі Чернігівського обласного Центру науково-технічної творчості учнівської молоді відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу-змагань учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання.
Ніжин на обласних змаганнях представляли переможці міського етапу – учениця 4-Г класу ЗОШ № 10 Шабанова Анастасія, учень 3-Б класу ЗОШ №17 Шуляк Денис та учениця 4-А класу ЗОШ № 9 Марченко Вікторія, які протягом усіх весняних канікул під керівництвом Примушко Т. А. (керівник гуртка ПТМ Ніжинської станції юних техніків) інтенсивно та наполегливо тренувалися, відточуючи теоретичні знання та практичні уміння, щоб показати в області гідні результати.
І нам дійсно є чим пишатися! Команда у складі Шабанової Анастасії та Шуляка Дениса посіла загальне ІІ місце. В особистій першості Марченко Вікторія виборола І місце в номінації «Транспортна техніка» та ІІІ місце в номінації «Об’ємний геометричний конструктор». Шабанова Анастасія продемонструвала найкращий результат в теоретичному заліку, посіла ІІ місце в номінаціях «Транспортна техніка» та «Об’ємний геометричний конструктор». Наймолодший учасник команди Шуляк Денис став володарем ІІ місця в номінації «Об’ємний геометричний конструктор».
Ніжинські юні техніки-початківці підкорили усіх своїм завзяттям, творчим запалом, зосередженістю та відповідальністю. Вони були нагороджені Дипломами ЧОЦНТТУМ, отримали медалі та заохочувальні призи. Дякуємо всім учасникам змагань за активну участь, наполегливість, вправність та старанність! Висловлюємо щиру вдячність батькам та педагогам цих обдарованих учнів за сприяння у розвитку їх творчих здібностей та всіляку підтримку їх захоплення моделюванням і конструюванням! Дякуємо керівнику команди Примушко Тамарі Андріївні за належну підготовку дітей до участі в обласних змаганнях та значний внесок у формування в вихованців гуртків початкового технічного моделювання STEM-компетентностей та популяризацію науково-технічної творчості серед учнів молодшого шкільного віку!

Управління освіти Ніжинської міської ради

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь