Маленькі ніжинці створили містечко майстрів

 

 

 

 

«МІСТЕЧКО МАЙСТРІВ
МИ В САДОЧКУ СТВОРИЛИ !»
Містечко майстрів ми в садочку створили !
Все, як годиться, здається , зробили….
Ми тут ліпили й малювали ,
Ще і сорочечок нагаптували !.
Пряників, зайчиків, ще й ведмежат,
Щоб пригостити дорослих й малят !
Заходьте, будь-ласка ,
До нас на гостину !
Радо зустрінемо кожну людину!
Н.Примушко
Сьогодні ДНЗ №13 «Берізка» перетворився у «МІСТЕЧКО МАЙСТРІВ», де малят зустріли чарівні , яскраво прибрані мистецькі майдани – «Художній», «Гончарний», «Пряничний» та майдан «Вишивальниць». Скільки цікавого діти дізналися , скільки улюблених пісень почули, прислів’їв та приказок пригадали, скільки нових відкриттів зробили для себе, скільки вражень у малечі з’явилося.
Ось маленькі ручки гаптують вишиванки для хлопчика й дівчинки, а ось обирають найкращі узори для рушничків мамі і тату, під керівництвом досвідченого талановитого вихователя Колесник А.В..
У «Художній майстерні» вихователь Христенко Т.М., що залюблена у декоративно-прикладне мистецтво, запросила малюків прикрашати ніжні тарелі і граціозні глечики, що на очах набувають особливого українського колориту.
Не відстають маленькі пекарі і у «Пряничній майстерні» кипить робота! Ось різнокольорові зайчики, зірочки, сонечка з’являються разом з посмішками дітей. Тут душу і серце дарує дітям молода вихователька Брикаліна Н.М.. Навіть групи раннього віку не відстають – теж залюбки готують своїми крихітними пальчиками диво-прянички, а надихає їх молода вихователька Гавриляко Ю.В.
Ще мить і наші малюки уже презентують свої надзвичайно красиві вироби, як справжні майстри, з радістю . Дитячим щебетом , співом, веселими народними іграми, незабутніми емоціями наповнюється чарівне «МІСТЕЧКО МАЙСТРІВ». Як і колись, так і зараз шанують на Україні працю і красу , яку ми щедро несемо нашим дітям.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь