Санітарний жах: коли туалет на Ніжинському вокзалі приведуть до норми

 

 

 

 

Безкоштовний туалет, що розташований неподалік Ніжинського залізничного вокзалу, планують перенести і привести до норми. Про це «Чернігівщині» стало відомо з власних джерел.
«Наразі розглядається питання закриття приміщення існуючого туалету та перенесення його до приміщення колишньої техконтори», – повідомив «Чернігівщині» один із менеджерів АТ «Укрзалізниця».
Нагадаємо, наше видання на прохання читачів неодноразово підіймало перед керівництвом Ніжинського залізничного вокзалу, залізничної станції та київською дирекцією АТ «Укрзалізниця» питання приведення у відповідність стану громадського туалету. Однак керівництво установи до цього часу обмежувалося загальними відписками.
«Технічний стан туалету та інженерне обладнання будівлі, а саме: електроосвітлення, водопровід, водовідведення та електроопалення знаходяться у задовільному технічному стані. Санітарний стан туалету підтримується працівниками станції «Ніжин», – йшлося в одній із відповідей за підписом директора Департаменту будівель та споруд Віктора Слободянюка.

Залізничники визнавали, що існують невідповідності стану туалету.

туалет, вокзал
«Єдиною невідповідністю сучасним вимогам є естетичний стан туалету з причини його тривалої експлуатації», – йшлося у відповіді.
А от у відповіді за підписом заступника генерального директора регіональної філії з рухомого складу і матеріально-технічного постачання ПАТ «Укрзалізниця» Олександра Миклащука таки було обіцяно виділити гроші на туалет у 2019-му році.
І ось, нарешті, після розголосу та запитів – нормальний туалет у Ніжині таки буде! Принаймні всі на це сподіваються.

Віталій НАЗАРЕНКО для газети “Чернігівщина”, фото автора


туалет, вокзал
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь