Кабмін планує ввести карантин із серйозними обмежувальними заходами

 

 

 

 

Карантин буде оголошено на загальнонаціональному рівні, далі рішення будуть прийматися на рівні місцевої влади

 Кабінет міністрів на своєму засіданні в середу має намір ввести карантин і серйозні обмежувальні заходи у зв’язку з коронавірусом. Про це повідомив нардеп від “Слуги народу” Дмитро Дубінський e Telegram.

“Завтра на Кабміні може бути оголошено карантин з серйозними обмежувальними заходами”, – заявив Дубінський.

Таку інформацію про введення обмежень також підтверджує джерело в уряді “Інтерфакс-Україна”.

Повідомляється, що Кабмін розгляне питання введення карантину в навчальних закладах та заборони на проведення усіх масових заходів.

“Завтра відбудеться засідання уряду, на якому буде прийнято рішення про застосування обмежень. Вони будуть стосуватися карантину в навчальних закладах – школах, університетах, ін.”, – розповів співрозмовник агентства.

Зокрема, як передбачається, буде оголошений карантин на загальнонаціональному рівні, далі рішення будуть прийматися на рівні місцевої влади.

Крім того, Кабмін планує ввести загальнонаціональне обмеження у вигляді заборони на проведення спортивних змагань та інших масових заходів.

Як повідомлялося, у Київ, надійшли швидкісні тести на діагностування коронавіруса. У столиці отримали 1200 тест-систем, до кінця тижня їх буде 5 тис. Швидкісні тести направлять до 7 базових лікарень для прийому хворих з підозрою на коронавірус.

Нагадаємо, що станом на 10 березня у світі було зареєстровано 114 219 випадків зараження Covid-19, із них 64 147 (56,2%) осіб одужали. За межами Китаю зафіксовано 33 295 випадків у 103 країнах/територіях/регіонах.

 

Джерело: www.112.ua

Фото фото УНІАН
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь