Голова комісії від «Слуги народу», якого судили за хабар, зриває вибори до облради?

 

 

 

 

Ігор Власко, голова обласної ТВК, активно займає позицію щодо недопущення однієї з політичних партій на місцеві вибори.

Втретє територіальна виборча комісія переносить своє засідання.

29 вересня голова комісії Ігор Власко призначив засідання на 19.00. Проте провів його на 30 хвилин раніше, зібравши «лояльних» членів комісії. В ході засідання було прийняте рішення про відмову в реєстрації кандидатів від ПП «Рідне місто». Заплановане ж засідання так і не відбулося.

 

 

«Більшість членів комісії не бачили реальних приводів у відмові в реєстрації даної політичної сили. З юридичної точки зору партія має право брати участь у виборах. Проте, члени комісії зараз стали заручниками політичних інтриг, які з незрозумілих нам причин організовує безпосередньо голова комісії», – розповів один з членів комісіі, який не забажав називати свого прізвища.

 

Крім того, завтра останній день проведення жеребкування по розташуванню партій в бюлетені. Натомість, через скасоване сьогодні засідання, процедура проведення жеребкування так і не затверджена. За таких діянь голови комісії вибори до обласної ради стали під загрозою зриву.

Як відомо, голова ТВК Ігор Власко є представником від «Слуги народу».

 

 

Членам комісії стало відомо, що Власко має сумнівну репутацію, адже декілька разів притягався до відповідальності за корупційні діяння.

 

Зокрема, нинішній голова ТВК, в 2013 році знаходячись на посаді державного реєстратора управління економіки Ічнянської райдержадміністрацї був спійманий на отриманні хабара. Інформація про це є в єдиному державному реєстрі осіб, які здійснили корупційні злодіяння.

 

 

Тоді Апеляційним судом Чернігівської області було винесене рішення про притягнення до відповідальності Ігоря Власко за статтею 354 ККУ (зловживання владою або службовим становищем).

Джерело: Високий Вал

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь