*ІМІДЖ

У суботу, 17 жовтня, кандидати  в депутати до Ніжинської міської та Ніжинської районної ради від партії “ЗА МАЙБУТНЄ” продовжили толоку на дитячих майданчиках Ніжина.

Цього разу вони працювали на одній з найбільших ніжинських ігрових територій для дітей — ігровому містечку біля міського Будинку культури.

До спільної роботи, заради комфорту дітвори, долучилися понад два десятки кандидатів у депутати.

За власний кошт вони ремонтували та фарбували гірки, будиночки, лавки улюбленого місця відпочинку багатьох маленьких ніжинців.

За словами учасників толоки, спершу у дитячому містечку вони зібрали кілька мішків сміття. Здається комунальники тут були давно, та й інші, часто дорослі, любителі гойдалок, за собою прибирали неохоче.

— Вирішила долучитися до суботньої толоки і разом з однодумцями команди «ЗА МАЙБУТНЄ» допомогти оновити дитячий майданчик, який був встановлений за ініціативи Олександра Кодоли, — поділилася Наталія Койдан. — Роблю те, що можу, щоби моє місто ставало кращим вже зараз. Намагаюся власним прикладом надихати земляків.

— Аби щось змінити слід починати з себе. — зазначила Марина Бублик. — Гарна ініціатива, яка не лише робить внесок у благоустрій громади, а й зближує всіх нас — кандидатів у депутати.

Нагадаємо, минулої суботи на дитячих майданчиках по всьому Ніжину стартувала толока “ЗА МАЙБУТНЄ”. У заході взяли участь кандидати в депутати, а також небайдужі ніжинці.