Привітали переможицю конкурсу на кращу  передпроектну візуалізацію центрального парку

 

 

 

 

Засідання виконкому в Ніжині сьогодні розпочалося з приємної події.

Як ми повідомляли раніше, серед 10 конкурсних робіт на кращу  передпроектну візуалізацію парку ім. Т. Шевченка, які були подані архітекторами, дизайнерами та урбаністами з різних міст України (Києва, Полтави, Чернігова та Ніжина), перемогу в конкурсі здобула робота архітектора з Полтави Ольги Завори.

На сьогоднішньому засіданні підтримали проєкт рішення про виплату одноразової грошової винагороди Ользі Сергіївні Заворі, та щирими, теплими словами привітали пані Ольгу.

Перший заступник міського голови Федір Вовченко підкреслив: “Нам усім дуже приємно, що в нашому місті є така чудова візуалізація. Це все – для громади Ніжина”.

Долучився до привітань радник міського голови, депутат Ніжинської міської ради Сергій Охонько: “Вперше громада разом із журі брала участь у виборі переможця, і приємно, що саме громада обрала цей проєкт. Ми всі сподіваємось на подальшу співрацю і реалізацію цього якісного проєкту”.

Переможиці вручили подарунки, і пані Ольга зазначила: “Хочу побажати, щоб ви втілили в життя цей проєкт, але це не все. Головне – щоб вистачило сил і наснаги втримати результат, розвиватися, вдосконалювати і йти вперед!”.

Федір Вовченко пообіцяв, що влада і депутатський корпус будуть разом працювати над тим, щоб втілити цю візуалізацію в життя і зберегти її для всієї громади.

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь