Літо закінчилося: міський пляж зачинено

З приходом прохолодної та дощової осені, добіг до кінця період роботи міської зони відпочинку або, як ще називають її мешканці Ніжина, пляж.
Міський пляж або прибережна зона річки Остер є одним із традиційних місць відпочинку ніжинців у теплу пору року. Цього сезону відпочинок жителів та гостей міста був гарним, веселим та захопливим, але, на жаль, все колись закінчується і продовжиться тільки в наступному році.
Враховуючи знання та досвід минулих років, коли зону відпочинку з осені до весни нахабно та зухвало розграбовували, керівництво комунального підприємства “ВУКГ” вирішило не ризикувати і цього року та повністю демонтувати обладнання та аксесуари пляжу. В ході робіт демонтовано роздягальню, металеві урни для дрібного сміття, вбиральню, вказівні таблички та інформаційну дошку.
Все обладнання зони відпочинку після демонтажу буде знаходитись на відповідальному зберіганні на території комунального підприємства “ВУКГ”, а наступного року, до початку пляжного сезону, буде встановлено на свої місця.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь