ТОП-8 додатків для українців з безкоштовним доступом

 

 

 

 

Знайти нову роботу або вивчити іноземну мову – застосунки відкривають безліч можливостей, якими варто скористатися. Ще більше варіантів для саморозвитку, кар’єри та здоров’я стало доступно для українців у цьому році – розробники подарували безкоштовний доступ до своїх додатків. Виберіть, які будуть актуальними для вас саме зараз і завантажуйте у свій телефон смартфон.

Корисні та цікаві додатки для українців

Використайте можливість та знайдіть для себе ті застосунки, що допоможуть у вирішенні нагальних питань. Від медичної допомоги до вивчення мов та фінансів. ТОП-8 корисних додатків:

  • Flo – допомагає жінкам відслідковувати цикл, вагітність, а також отримувати поради по здоров’ю. Окремий розділ для підлітків про сексуальне виховання та догляд за собою.
  • HaloDoctor.pl – тут зібрані спеціалісти та доктори різних напрямків на території Польщі. Можна отримати безкоштовну консультацію.
  • Червоний Хрест – багато порад про надання першої медичної допомоги. Знадобиться не тільки тим, хто залишився в Україні.
  • Duolingo – популярний додаток для вивчення мов. Цікавий ігровий формат, безкоштовна підписка для українців. Немає лімітів на вивчення протягом дня.
  • Campster – сервіс, завдяки якому можна досліджувати будь-які цікаві теми. Від програмування до дизайну та іноземних мов. Знайдіть собі теми за інтересами.
  • «Видавництво Старого Лева» – можна завантажити книжки для дітей у електронному форматі. Всі доступні безкоштовно.
  • Epidemic Sound – цілий рік використання без додаткових оплат. Музика для тих, хто займається монтажем відео або використовує це у своїй роботі.
  • Zoom – зв’язок із рідними по відео, а також організація робочих конференцій. Преміум для користувачів з України. Популярний інструмент для віддаленої роботи.

Оберіть додатки для себе та всієї сім’ї, попіклуйтеся про саморозвиток та освіту, відстеження стану фізичного та емоційного здоров’я. Нехай у цьому корисні застосунки, завантажені на ваш телефон смартфон, стануть вагомою допомогою та будуть завжди під рукою. Якщо безкоштовний доступ не наданий одразу, достатньо просто написати у підтримку.

Додатки, написані українцями

Стануть у пригоді і програми, що були розроблені співвітчизниками. Популярним у всьому світі вже став додаток Better Me, створений, щоб слідкувати за харчуванням та корисними звичками. Дітям буде цікавий Zombie Run 2 – гра із жанру мобільних раннерів із захоплюючим сюжетом. Якщо шукаєте для дитини інші додатки, зверніть увагу на Time Gap або Mad City Crime 2. Динамічні ігри, що вимагають логічного мислення та швидкої реакції.

Варіантів додатків, що розроблені українськими студіями, досить багато. Так ви можете підтримати фахівців нашої країни та користуватися безпечними програмами. Не забудьте подякувати й іноземним розробникам, що відкрили безкоштовний доступ – залиште оцінку у App Store чи Google Play.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь