То чи святкуватимуть у Ніжині випускний?

 

 

 

 

13 липня під час оперативної наради міський голова Анатолій Лінник перевірив стан підготовки доручення щодо проведення випускного на центральній площі міста.

Заступник начальника управління освіти Надія Пономаренко зазначила, що дане питання та формат його проведення обговорюється разом з управлінням культури і туризму. Під час організації проведення випускного на центральній площі міста, буде обов’язково врахована думка директорів шкіл, батьків та випускників.

Цього року завершують навчання 325 випускників із восьми навчальних закладів міста. Попередньо обговорено, що у школах вручення атестатів відбудеться на подвір’ях закладів з дотриманням карантинних вимог.

Наразі вирішується остаточна дата проведення випускного балу, оскільки результати ЗНО надійдуть до 29 липня. А 30 та 31 липня може бути проведено загальноміське вручення атестатів випускникам.

Міський голова Анатолій Лінник наголосив, що при організації проведення випускного потрібно враховувати, що на площі може бути велика кількість людей.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь