Чи планується відновлення водолікарні в Ніжині?

 

 

 

 

Широкий спектр послуг надавала Ніжинська водолікарня, що функціонувала в районі “Сільмаш”. На сьогоднішній день роботу цього закладу припинено: діями попередньої  влади водолікарню було  закрито, але, розуміючи важливість закладу для громади, нинішня влада  шукає шляхи відновлення її роботи.

Багатьох жителів нашого міста хвилює питання, чи планується відновлення?

За роз’ясненням журналісти Нежатин звернулися до депутата обласної ради, профільного заступника міського голови Ірини Грозенко.

Ірина Вікторівна пояснила: “У комунальній власності Ніжинської міської ради знаходиться водолікарня, як структурний підрозділ міської лікарні. На сьогоднішній день вона не працює.

На численні звернення ніжинців міська рада планує відновити роботу водолікарні, тому зараз управління комунального майна готує відповідний пакет документів для організації аукціону щодо передачі водолікарні в оренду без зміни цільового призначення.

І,  оскільки фінансування медичних закладів відбувається шляхом оплати пакетів за медичні послуги, а послуга водолікування не входить до жодного пакету, то ми вирішили запропонувати здати в оренду”.

Тож сподіваємось, що вдасться залучити інвесторів, роботу закладу буде відновлено, і ніжинці зможуть отримувати якісні лікувальні послуги в своєму місті.

Центральне фото mynizhyn.com

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь