6 ДТП з початку серпня: у Ніжині збільшать кількість чергових автопатрулів

 

 

 

 

Кількість ДТП насторожує: за інформацією Ніжинського відділу поліції, від початку серпня по місту та району їх сталося вже шість.

12 серпня, близько пів на дванадцяту годину ночі на вул. Шевченка 22-річний водій автомобіля «БМВ» здійснив наїзд на 28-річного пішохода. За попередньою інформацією, останній раптово вибіг на проїжджу частину поза межами пішохідного переходу. В результаті потерпілий отримав численні тілесні ушкодження голови, переломи обох колін, щелепи, політравму. Чи мав водій можливість уникнути наїзду – встановить слідство.

Вже наступного, після даного інциденту ранку, 13 серпня, близько 11:45 у ДТП на вул. Набережна постраждало одразу четверо. Всі потерпілі не місцеві та їхали на автомобілі ВАЗ 2107. На перехресті з вул. Небесної Сотні у «ВАЗ» в’їхав «Фольцваген пасат», перед цим протаранивши «Шевроле Авео». Всі три водії тверезі, а у потерпілих травми голови та забої.

Враховуючи таке збільшення кількості ДТП, керівництвом райвідділу прийнято рішення вже від сьогодні збільшити кількість чергових автопатрулів.

В рамках відпрацювання «безпечні дороги», увага поліцейських буде приділятися як водіям так і велосипедистам та пішоходам.

Дотримуйтесь правил дорожнього руху!

 Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь