Свавілля? Чому АТ “ЧернігівГаз” не дає тепло Ніжину?

 

 

 

 

Найбільш актуальним на сьогодні залишається питання, коли ж нарешті в Ніжині розпочнеться опалювальний сезон для населення. За рішенням виконавчого комітету, він розпочався ще 18 жовтня, але в оселях ніжинців тепліше від цього не стало. А вночі температура опускається вже до -3…

Сьогодні, 25 жовтня, в ході оперативної наради міський голова Олександр Кодола попросив прокоментувати ситуацію директора ТОВ “НіжинТепломережі” Любов Ісаєнко.

Любов Миколаївна вкотре пояснила, що підприємство до опалювального сезону технічно готове на 100%. “Усі вимоги АТ “ЧернігівГаз” нами виконані, – підкреслила директор. – На сьогодні підприємство не має заборгованості перед АТ “ЧернігівГаз”. Дякуючи допомозі міської ради, оплата за жовтень виконана: АТ “ЧернігівГаз” отримав  від “НіжинТепломережі” майже 10 млн грн, з яких 6 млн. 300 тис. – це підтримка з бюджету  Ніжина. Фінансову допомогу того ж дня перерахували АТ “ЧернігівГаз”.

Тож на сьогодні немає підстав не пускати тепло до осель ніжинців!”.

Цей факт підтвердив і фахівець юридичного відділу міськраради В. Лега.

Тож, виходить, АТ “ЧернігівГаз” блокує Ніжину постачання газу?

РАНІШЕ МИ ПИСАЛИ : АТ «Чернігівгаз» блокує теплопостачання в Ніжині?

Міський голова Олександр Кодола назвав це свавіллям і повідомив, що наразі він та спеціалісти “НіжинТеплоМережі” їдуть до Чернігова, аби врегулювати це питання з АТ “ЧернігівГаз”. “Юридичний відділ міськвиконкому має підготувати відповідне звернення  до державного регулятора і, очевидно,  потрібно терміново подавати позив до суду щодо блокування постачання газу”, – зазначив очільник міста.

ЧИТАТИ ПО ТЕМІ: У Ніжині планується мітинг біля міськгазу!

Сподіваємося, що питання буде вирішено позитивно, і найближчим часом в оселях ніжинців нарешті буде тепло.

Фото ілюстроване

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь