У вчорашній ДТП біля Хвилівки найбільше травмувався 33-літній ніжинець

 

 

 

 

Як ми повідомляли раніше, учора ввечері, 09 грудня о 17 год. 22 хв. на 105 км автодороги  Чернігів-Ніжин-Прилуки-Пирятин біля с. Хвилівка Ніжинського району сталася ДТП.

ЧИТАТИ Під Ніжином зіткнулися троє авто

Обставини аварії описує dcz.cg.gov.ua: водій автомобіля “Daewoo Lanos”,  виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем “Citroen Jumper”, який рухався в зустрічному напрямку. Позаду автомобіля “Daewoo Lanos” рухався автомобіль “Chery Flagcloud”. При зіткненні автомобілів “Daewoo Lanos” та “Citroen Jumper”, автомобіль “Daewoo Lanos” відкинуло в бік автомобіля “Chery Flagcloud”, внаслідок чого і сталося зіткнення з ним.

В результаті ДТП водій “Citroen Jumper”, водій “Daewoo Lanos”  та його пасажирка  отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до  Ніжинської центральної міської лікарні.

Завідувачка Ніжинської станції швидкої медичної допомоги Ірина Корчева сайту Нежатин розповіла, що травмувалися троє пасажирів, найбільше – 33-річний житель Ніжина.

Зі слів Ірини Іванівни, в одному авто 58-річний киянин їхав у напрямку до Ніжина. Внаслідок лобового зіткнення з автомобілем, чоловік отримав травми середньої тяжкості: закриту черепно-мозкову травму і шийного відділу хребта.

У іншому авто травмувалися двоє – 33-річна жителька Ніжинського району і ніжинець. У жінки теж закрита черепно-мозкова травма, струс, травма грудної клітки та садна голови.

Найбільше постраждав ніжинець. У чоловіка політравми, струс, закрита черепно-мозкова, рвана рана підборіддя, закрита травма грудної клітки, перелом стегна та колінного суглобу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь