“«Гуманітарка», яка надходить на склади Чернігівської області, роздається за цільовим призначенням, “- голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус

 

 

 

 

Сьогодні у своєму ранковому зверненні голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус роз’яснив жителям області як розподіляється і роздається гуманітарна допомога.

9 квітня у своєму відеозверненні голова Ченігівської ОВА В’ячеслав Чаус повідомив, що на його електронну адресу надходять десятки листів зі скаргами на продаж гуманітарної допомоги.

За словами Чауса, в місті гуманітарну допомогу отримують виключно перевірені волонтери. За цінами в магазинах слідкує держпродспоживслужба і щоденно звітує перед ним. Також поліція перевіряє факти продажі гуманітарки за наводками чернігівців.

Нагадаємо, вчора 8 квітня, В’ячеслав Чаус разом із представниками Держпродспоживслужби проводити перевірку торгових баз по вулиці Ріпкінській у Чернігові. Фактів продажу гуманітарної допомоги не знайшли. Про подібні злочини чернігівці можуть повідомити через електронну пошту – viacheslav.chaus@gmail.com.

“Доброго дощового ранку, Чернігівщино! Дякую за цей новий день Богу та Збройним Силам України! Черговий робочий день. Багато роботи. Вона в нас не закінчується. З одного боку це добре, бо кожен з нас розуміє, що треба робити і це робить. Гуманітарна допомога надходить до Чернігова. Я дуже багато коментарів читаю у Фейсбуці щодо якогось її продажу. Дав свою «електронку», отримав вчора десятки звернень, кілька з них уже опрацювали, інші віддали в роботу. Але ще раз повторюся: «гуманітарна», яка надходить на склади Чернігівської області, роздається за цільовим призначенням або перевіреним волонтерам, які майже 50 днів годували місто Чернігів і область (волонтери Чернігова і області фантастичні), або ми напряму розвозимо через громади. Тому будь-які фейкові інформації, що щось продається, не буду на це реагувати. Якщо у вас є факти, що хтось завіз «гуманітарку» і її продає, будь ласка, на мою електронну адресу – надсилайте фото, відео, будемо відпрацьовувати. Держпродспоживслужба працює і працювала, щоденно надсилає мені моніторинг цін на основні продукти харчування. Працює і Нацполіція. Тільки факти, а не «десь хтось», бо це відволікає від основної роботи.Дуже прошу всіх бути сконцентрованими. Кожен робить свою роботу. Вірю в Бога і Збройні Сили України! До роботи!” – зазначив голова Чернігівської ОВА.

Дивіться відео за посиланням:

https://www.facebook.com/100007630922599/videos/403707194901538/

Фото з мережі

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь