“Крокуємо разом до перемоги!”: на “Зеленій сцені” відбувся благодійний концерт. Фото

 

 

 

 

20 серпня “Зелена сцена” у центрі Ніжина ожила: сквер наповнився дитячим гомоном та щирими українськими піснями. Небо розкрило свої обійми над благодійним концертом під назвою “Крокуємо разом до перемоги!”.

Повідомляє Нежатин.

У лютому страшна війна ввірвалася в наше життя. Вона змінила його. Ми усвідомили ціну щастя, дружби, значення слів “мирного неба тобі!”. Кожен з нас наближає перемогу так, як може. І всі ми молимося за наших воїнів ЗСУ, бо на їхніх плечах зараз тримається все: наше завтра, наші мрії і спокійні ранки.

Перед сценою було розміщено скриньку, і кожен, хто хотів допомогти, робив у неї благодійні внески. Збирали на авто для ЗСУ!

На початку концерту хвилиною мовчання ванували пам’ять Героїв-ніжинців, які поклали своє життя за Україну, за наш з вами спокій. Вічна їм пам’ять і слава!

Зі сцени лунали вірші та пісні, які стали улюбленими і які вже співають наші діти.

Дехто підтанцьовував, а ще дехто слухав зі сльозами на очах. Емоції – вони різні… Але всіх нас об’єднує єдине спільне бажання: жити в мирі на своїй квітучій і родючій землі!

У кінці заходу відбулися підрахунки внесків: ніжинці за дві години заходу назбирали для ЗСУ 17 тисяч гривень!

Кошти передали ніжинському захисникові, професору НДУ імені Миколи Гоголя Євгену Луняку, їх додадуть до суми, яка потрібна нашим захисникам для купівлі авто.

Наші дорогі Воїни Світла, тримайтеся! На нашому боці Бог і правда, Україна переможе!

Валентина Пильник

Фото автора

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь