На Донеччині ексгумували тіла 131 загиблого, але ця цифра постійно збільшується

 

 

 

 

У Донецькій області станом на сьогодні, 24 жовтня, фахівці вже ексгумували 131 тіло загиблого. Але ця цифра буде збільшуватися, бо могили ще знаходять.

Про це повідомив очільник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко в «Медіацентрі Україна — Укрінформ».

Він розповів, що всі тіла, які фахівцям вдалося дістати з-під землі, правоохоронці зареєстрували у межах кримінальних проваджень.

«Проводяться відповідні експертизи і, крім того, досліджуються факти виявлених катівень на території Лиманської та Святогірської громад. Слідчі встановлять всі обставини, при яких було закатовано наших людей», – сказав Кириленко.

За його словами, наразі вдалося ексгумувати 131 тіло, але ця цифра постійно збільшується, бо місця поховання продовжують виявляти.

Ситуація на Донеччині

За 23 жовтня стало відомо про 6 мирних жителів Донеччини, убитих росіянами: 3 у Курдюмівці, 2 у Великій Новосілці та 1 у Бахмуті. Ще 5 людей за вчора отримали поранення. Наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

Уночі росіяни вели обстріли на ділянках фронту від Мар’їнської до Лиманської громади. На Донецькому напрямку зафіксовано прильоти у Красногорівці, Костянтинівці та Єлизаветівці Мар’їнської громади — без жертв та руйнувань.

На Горлівському напрямку найбільше постраждала Щербинівка Торецької громади — ракетою зруйновано місцеву їдальню. Також протягом ночі були обстріли по околицях Світлодарської та Соледарської громад — без жертв.

На Лисичанському напрямку тривають масовані обстріли Лиманської громади — найбільше потерпають Торське і Зарічне.

Громадське

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь