У “Чернігівобленерго” роз’яснили графік відключень від електроенергії

 

 

 

 

В АТ “Чернігівобленерго” роз’яснили графік відключень від електроенергії, який запровадили сьогодні, 3 листопада.

Наприклад, назви вулиці без переліку будинків у графіку свідчить, що вулицю повністю відключатимуть від електроенергії, або міські тепломережі ще не подали конкретний перелік номерів будинків.

У графіку відключень від електроенергії є вулиці, де нумерація будинків повторюється декілька разів. (Наприклад, у Чернігові на вул. Незалежності номер будинку 12 повторюється 11 разів). В обленерго це пояснюють так:

“Це чисто позначення для енергетиків, тому що в цьому будинку можуть бути зареєстровані якісь юридичні особи. Кожну юридичну особу система реєструє, як окремий будинок. Воно все виправиться”.

Якщо брати дачні масиви, вони йдуть, як споживач – вони числяться, як не окремі будиночки, а цілий дачний кооператив“, — пояснили в обленерго.

У графіку, де вказані будинки через дріб варто розуміти, що це може означати корпус будинку, або номер квартири.

Це є у великих будинках окремі квартири, які виділені, як юридична особа. Може там нотаріус зареєструвався у цій квартирі, тому вони подаються окремо. Або якщо через дріб, може бути і корпус будинку”.

Також у графіку вулиця з номером будинку може бути у двох чергах відключень від електромережі. Це пов’язано з тим, що один будинок може живитися від різних ліній електропередач.

Графіки аварійних відключень від електромережі в АТ “Чернігівобленерго” доопрацюють за декілька днів.

Суспільне

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь