М’які меблі – не значить невитривалі

Існує стереотипне сприйняття слова «м’який». Всім здається що предмети які позначені таким прикметником мають дуже обмежений термін експлуатації, ненадійні і використовувати їх при оснащенні інтер’єрів просто неможливо.

М'які меблі

Але це не про м’які меблі. Це модулі, які здатні витримати великі навантаження і досягається це шляхом розробки правильної конструкції і використання спеціальних матеріалів. До групи м’яких відносять пуфи, канапе, дивани, крісла. Неможливо знайти оселю чи навіть офіс в якому не було б таких модулів. Ну а оскільки у кожному приміщенні свій інтер’єр оформлений в індивідуальному стилі, то і модулі мають вписуватися в загальну обстановку. Отже мануфактури мусять пропонувати максимально широкий вибір виробів які відрізняються як габаритами, так і стилістикою, кольором, текстурою і навіть функціональними особливостями. Різні рішення пропонують експерти МебельОк.

Отже навіть найвибагливіший покупець має всі шанси зробити вдале придбання. Ну а буде це крутий диван із преміальної серії, чи просте крісло із бюджетної колекції, кожен визначить сам. Бо відрізняються всі вироби і по зовнішньому вигляду і по ціні.

Від стандартних рішень до індивідуальних проектів

Як правило, в серійних колекціях представлені стандартні в плані розмірів м’які меблі. Такі модулі використовуються коли треба облаштувати локацію для відпочинку у вітальні, спальне місце у дитячій кімнаті, куточок для релаксу в офісі.

Придбати є можливість як один окремий модуль, так і комплект (кілька виробів). Популярністю користуються комплекти, в які входить диван і крісла. Придбавши такий гарнітур є можливість облаштувати зручний і одночасно стильний витриманий в єдиній концепції інтер’єр. Щодо розмірів, то як і форма модулів, вони бувають різними. До речі, популярними вже довгий час є моделі здатні змінювати габарити. Простий диван дякуючи спеціальним механізмам легко перетворюється у повноцінне «ліжко» для двох дорослих. Або дякуючи висувним механізмам диван може використовуватися і як місце для зберігання різних речей.

Крісла теж часто оснащуються спеціальною фурнітурою за допомогою якої вони розкладаються і перетворюються фактично на місце для сну.

Отже, обираючи ту чи іншу модель не ігноруйте її технічний опис. Адже просто оцінити візуально крісло чи диван – цього мало. Бо сучасні фабрики пропонують справжні конструкції с приємними сюрпризами у вигляді додаткових опцій (трансформуючі механізми, ніші для зберігання). Ознайомитися з моделями, цінами, особливостями конструкції дозволяє детальна інформація на сайті MebelOk. Ту же є можливість підібрати не тільки м’які меблі але й інші товари, без яких створити затишну атмосферу в будинку квартирі чи офісі неможливо.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь