Сміття – головний біль Ніжина… Фото

 

 

 

 

У місцях масового відпочинку, на вулицях, у парках, біля річки, у скверах, у дворах багатоповерхівок тощо, особливо після вихідних днів і свят, кожен мешканець може спостерігати гори сміття просто під ногами.

Сміття в деревах і кущах, сміття під вікнами багатоповерхівок, на вулицях та у парках і скверах.

З приходом до Ніжина зими все викинуте на зелених зона та вулицях міста сміття з часом притрусить снігом і воно буде так і лежати під снігом до весни. Після того як сніг розтане, Ніжин будуть “прикрашати” далеко не красиві краєвиди, а сніг взимку приховає злочини деяких мешканців лише на певний час.

Чи замислювалися ви, хто винен, що у Ніжині багато сміття лежить просто на вулиці іноді зовсім недалеко від урн спеціально призначених для збору сміття? Можливо, прибиральники, скажете ви, які не можуть вчасно прибрати бруд і сміття? Або влада?

Та не варто нарікати на когось. Адже культурній людині просто не спаде на думку кинути на землю обгортку від печива чи недопалок. Виховані люди знають, що так робити не можна, не потрібно, не культурно.

Комунальники з комунального підприємства “Виробниче управління комунального господарства” зранку, вдень та під вечір «лишають руки», збираючи непотріб не лише зі сміттєвих урн, але й повсюдно на прилеглих територіях, тротуарах, алеях та зелених зонах. Замість того, щоб облаштовувати благоустрій, витрачається дорогоцінний робочий час на тих, хто «насвинячив».

Шановні мешканці та гості Ніжина! Наполегливо просимо вас, дотримуватись правил благоустрою! Поважайте працю людей, які прибирають на міських територіях, турбуйтесь про естетичний вигляд міста, у якому проживаєте чи приїхали відпочити. Залишайте своє сміття у контейнерах на відповідних сміттєвих майданчиках ТПВ та в урнах для дрібного сміття.Не створюйте сміттєзвалищ на подвір’ях, у дворах, скверах, парках. Убезпечте довколишніх, особливо дітей, від можливих травм та заражень хворобами. Свідомо ставтесь до співпроживання у багатоквартирних будинках, робіть зауваження нечупарним сусідам.Хай наші спільні вимоги до чистоти і комфорту співпадають, а Ніжин буде чистим!

За матеріалами КП ВУКГ

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь