Захисник із Ніжинщини не дожив 2 тижні до 23-річчя…

 

 

 

 

Чорним днем на сивому снігу для Носівки й усієї України стало прощання 17 листопада мешканців цукрозаводського мікрорайону з нашим Героєм-земляком Антоном Павловичем Красевичем, який віддав своє молоде життя за нас, за рідну землю, за любу Україну.

Отримавши важке поранення в запеклому бою з ворогом у складі 2 інженерно-саперного взводу 3 механізованого батальйону в/ч А 0501, він, старший солдат, був доставлений до військово- медичного центру в Харкові. Лікарі боролися за життя Антона, але його патріотичне серце перестало битися 8 листопада.

Велелюдна траурна процесія проводжала в останню земну путь Героя від рідного дому, що по вулиці Привітній, 33, до нового цукрозаводського кладовища.

На траурному мітингу звучали слова жалю, печалі й почесті на адресу Героя, у якого були великі благородні життєві плани. У наших серцях він залишиться світлою, чесною і доброю Людиною, як мужній, стійкій захисник, вірний військовій присязі. Антон Красевич не дожив два тижні до свого 23-річчя. Вічна слава і пам’ять нашому Герою, який поповнив ряди українського небесного війська!

В’ячеслав Михайлишин, Реальна Носівщина.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь