Із Прейлі до Ніжина їде шкільний автобус із гуманітрною допомогою. Фото

 

 

 

 

Сьогодні, 2 грудня, із латвійського міста Прейлі до Ніжина відправився шкільний автобус із гуманітарною допомогою, про це на своїй сторінці повідомив Олександр Міщенко.

За словами Олександра, автобусів всього шість, для потреб шкіл та дітей Славутича, Ніжина, Запоріжжя, Миколаєва та Слов’янська, а також Феодосіївської сільської територіальної громади Київської області.

Возможно, это изображение 2 человека, автобус и на открытом воздухе
Возможно, это изображение 11 человек, люди стоят и на открытом воздухе

Разом з тим, щоб забезпечити українських дітей теплим одягом, рюкзаками, шкільною канцелярією, а школи обігрівачами, генераторами та комп’ютерною технікою, було досягнуто домовленості щодо наповнення зазначених автобусів гуманітарною допомогою, для чого в латвійських містах Прейлі, Огре та Айзкраукле проведено акцію по збору гуманітарної допомоги для українських дітей.

Також, до гуманітарної акції з наповнення автобусів необхідними речами долучилися латвійські благодійні організації Ziedot.lv, Biedrība “Tavi draugi” та TEV – постійні друзі України, які здійснюють доставку допомоги в Україну, та які сьогодні вкотре об’єднали власні зусилля для допомоги Україні в умовах російської агресії.

Возможно, это изображение 1 человек и стоит

Додатково, сьогодні організацією Agendum відправляються 30 генераторів потужністю від 2 до 8 кВт для потреб українських лікарень, а також дизельний генератор потужністю 80 кВт для потреб Білоцерківського військового шпиталю.

Возможно, это изображение текст

Фото: Посольство України та Vaira Lejniece

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь