І молоко, як домашнє…

 

 

 

 

Чи не щоранку в центрі Носівки вишиковується чималенька черга за розливним молоком. Спитаєте, невже таке буває, надто зараз, коли його без проблем купити в будь-якому навколишньому продовольчому магазині, супермаркеті чи ларку – пакетоване, у пляшках, пастеризоване, стерилізоване?

Але ж ні, багатьом містянам припала до смаку саме розливна продукція від коломійцівського виробника –ТОВ «Нива-2008».

Повідомляє Нежатин.

Хоч, власне, знайомство виробника зі споживачем  від самого початку було вимушеним: у перші тижні часткової  тимчасової окупації, коли молочну сировину з коломійцівської ферми не було можливості  відправляти на переробку до столиці, керівництво господарства прийняло рішення забезпечувати нею жителів навколишніх сіл. 

Коли ж людям було найважче і всі логістичні шляхи надходження продовольства в місто та навколишні села були перекриті орками, бувало, що віддавали сировину й задарма.Та й пізніше, коли продовольча напруга вже спала, це господарство продовжувало забезпечити безкоштовним молоком увагою багатодітні родини та родини з маленькими дітьми та ті, що потрапили в складні  життєві ситуації.  

Та й нинішня ціна на молоко від ТОВ «Нива-2008» досить демократична. Отож  щоранку носівчани, вивчивши графік привозу – в центрі міста та на його цукрозаводській околиці, з нетерпінням чекають на новенький спеціалізований молоковоз з Коломійцівки. До речі, при бажанні покупці тут можуть придбати й тару.

Задоволені покупці і якістю цього молока, бо знають, що воно – з суперсучасної ферми, де діє автоматизована безконтактна система доїння й де добре, через комп’ютер, слідкують за дотриманням усіх технологічних процесів. А, отже, знають, що це молоко можна вживати як у сирому вигляді, так і робити з нього кефор, сметану і навіть збирати вершки…

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь