Викрала майже пів мільйона гривень у родички на Чернігівщині: у столиці поліцейські затримали підозрювану

 

 

 

 

Поліцейські затримали 19-річну дівчину, яка викрала майже 400 тисяч гривень з будинку 62-річної жительки Ічні, своєї родички.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області.

5 лютого про крадіжку грошей до поліції повідомила сама пенсіонерка. Вона розповіла правоохоронцям, що зі схованки зникли всі її заощадження – 8 300 доларів та 33 тисячі гривень. Ці гроші пенсіонерка отримала як соціальну допомогу за сина, безвісти зниклого у зоні бойових дій. Також жінка повідомила, що в крадіжці вона підозрює родичку, яка гостювала у неї напередодні.

Поліцейські встановили, що до крадіжки причетна 19-річна родичка жінки, яка одразу виїхала до іншої області України.

Згодом поліція встановила, що дівчина перебуває в Києві, де її згодом і затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Під час затримання правоохоронці вилучили у неї викрадені гроші та два щойно придбані мобільні телефони.

Слідчий під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури розпочав кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена у великих розмірах та в умовах воєнного або надзвичайного стану). Покарання згідно з нею — від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Суспільне

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь