Програма обміну старих лампочок привела ніжинську пенсіонерку до міського голови

 

 

 

 

Стартувала програма обміну старих лампочок розжарювання на енергоефективні LED лампочки. Але не все так просто. Саме ця програма, а, точніше, неможливість її реалізувати в життя, спричинила чималий стрес ніжинській пенсіонерці: зі слів жінки, вона прийшла на відділення, не отримала обмін, і в неї дуже підскочив тиск. До того ж, говорили з жінкою на підвищених тонах, а бабуся – інвалід, та й вік має поважний, тому бігати туди-сюди та ще й отримувати при цьому шквал негативу – вкрай неприємно.

Повідомляє Нежатин.

З цим своїм болем пенсіонерка прийшла на прийом до міського голови сьогодні, 14 березня.

На розмову запросили також і керівника відділення пошти. В свою чергу, він пояснив, що обмін відбувається за такими правилами:

-видача лампочок всім;

-видача тим, хто зареєструвався в додатку”Дія”.

Зі слів керівника поштового відділення, якщо, приміром, через “Дію” на сьогодні зареєструвалися 3000 осіб, а отримали 2800, то залишок ламп наступного дня зранку зможуть обміняти люди, які прийдуть до відділення. Тому і пенсіонерка, про яку йде мова, теж зможе це зробити.

Конфлікт, начеб то, вирішено… Втім, не поставлено всі крапки над “і”.

Чому? Бо у людей є чимало запитань і претензій до цієї програми…

Їх озвучила заступник міського голови Ірина Грозенко.

Ірина Вікторівна підкреслила, що і до неї вже неодноразово зверталися з цих питань, і вона – на боці цих жителів: “Чоловік віком за 80, з найпростішим “кнопковим” телефоном не має уявлення про ту “Дію”, як бути з цими людьми?”.

“Якщо бачите, що від втілення цієї програми в життя більше негативу, ніж користі, то вносьте корективи в роботу відділення”, – порадила Ірина Вікторівна і додала, що вже написано листа до керівництва Укрпошти , очікується відповідь.

Міський голова Олександр Кодола вислухав усіх й підсумував, що за обміном ламп, переважно, йдуть люди, які не живуть у розкоші й мають поважний вік, і до них потрібно ставитися з повагою.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь